Снимка: ПиксабейНа зловеща гледка се натъкнали шефовете на голяма фирма,

...
Снимка: ПиксабейНа зловеща гледка се натъкнали шефовете на голяма фирма,
Коментари Харесай

Откриха седем трупа в контейнер за торове край столицата на Парагвай

Снимка: Пиксабей

На злокобна панорама се натъкнали шефовете на огромна компания, когато решили да ревизират своята стока.

Новината бързо обиколи международните организации.

Силно разложени трупове на седем души са били открити в петък в резервоар с торове, който напуснал Сърбия преди три месеца , оповестиха парагвайските управляващи, представени от организация Ройтерс. " Контейнерът напуснал Сърбия на 21 юли и дошъл по-рано тази седмица през Аржентина на речно пристанище в покрайнините на парагвайската столица Асунсион ", съобщи прокурорът Марчело Салдивар.

Той добави, че труповете са били открити в петък, когато шефовете на компанията, която докарала продукта, отворили контейнера.

Салдивар споделил, че  жертвите евентуално са пътували скрито . Двама от тях имали персонални документи, които сочат, че са мароканци. Намерена е и фактура от сръбска таксиметрова компания, което приказва, че те са влезнали в контейнера в Сърбия, предава БНР.

" Ние допускаме, че те са пристигнали там от Мароко и са възнамерявали да пътуват до близка дестинация, само че не са отчели дистанцията и не са претърпели пътуването, сподели той пред Ройтерс.

Провизиите, които са имали - бисквити, бутилирана вода и консерви, били задоволителни за 72 часа . Всички трупове са разложени. От тях са останали единствено коса и кости, съобщи прокурорът, написа bgonair.bg.

Ще бъде тестван пътят на жертвите и телефоните, които са открити до труповете. Парагвайските управляващи ще влязат в контакт с управляващите в Сърбия и в Мароко, с цел да се дефинира самоличността на жертвите, съобщи прокурорът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР