Снимка: PexelsВъв Великобритания не бързат с разхлабването на мерките заради

...
Снимка: PexelsВъв Великобритания не бързат с разхлабването на мерките заради
Коментари Харесай

Във Великобритания не бързат с разхлабването на мерките

Снимка: Pexels

Във Англия не бързат с разхлабването на ограниченията поради бързо разпространяващия се вид на ковид Делта.

Британският министър председател Борис Джонсън ще отсрочи повдигането на оставащите коронавирусни ограничавания, защото данните демонстрират продължаващо повишаване на случаите, оповестяват английски медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Джонсън по проект трябваше в понеделник да разгласи по-нататъшно разхлабване на рестрикциите, в това число завършек на рестриктивните мерки за обществените контакти, от 21 юни. Но стремителното разпространение на разновидността Делта, открит първо в Индия, сложи тези проекти под подозрение, което значи, че ще има отсрочване на отпадането на рестриктивните мерки с един месец, съгласно " Дейли телеграф ".

Вчера Обединеното кралство рапортува 8125 нови случаи на КОВИД-19 - най-високият растеж за денонощие от февруари насам.

Джонсън беше споделил, че нарастване на случаите постоянно може да се чака след последното разхлабване на ограниченията през май, само че че ключът към решението дали всички рестрикции може да бъдат анулирани ще бъде доколко имунизационната акция във Англия е скъсала връзката сред броя на инфекциите и на смъртните случаи.

Общият брой на смъртните случаи от КОВИД-19 във Англия е над 127 000, само че броят на умрелите за денонощие спада след третия народен локдаун и бързата имунизационна акция. Повече от три четвърти от пълнолетните британци са получили най-малко една доза от анти-ковид ваксина, отбелязва Ройтерс.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР