Снимка: PexelsУчениците от пети, девети и 12-и клас се завръщат

...
Снимка: PexelsУчениците от пети, девети и 12-и клас се завръщат
Коментари Харесай

Учениците от пети, девети и 12-и клас се завръщат присъствено от днес

Снимка: Pexels

Учениците от пети, девети и 12-и клас се завръщат присъствено от през днешния ден за идващите две седмици. Причината е в усъвършенстваната картина на разпространяването на ковид у нас.

Тъй като в първата седмица на май има единствено два образователни дни, то присъственото образование ще продължи до 14 май, гласи последната заповед на просветителния министър.

Междувременно в учебно заведение ще продължат да учат и най-малките от началния стадий, както и тези, които се образоват в слети паралелки и в паралелки, които са единствени в съответния клас на учебното заведение. Класовете, които при редуването не попадат в графика за присъствено образование, не престават да учат в електронна среда от разстояние.

Заради ограничението на разпространяването на ковид у нас - шестокласниците и единадесетокласниците ще се върнат седмица по-рано присъствено в учебно заведение - още на 10 май.

За учениците в 12-и клас образователната година ще завърши присъствено в средата на май.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР