Снимка: PexelsСтраната претърпя големи поражения от кризата с коронавируса. Ето

...
Снимка: PexelsСтраната претърпя големи поражения от кризата с коронавируса. Ето
Коментари Харесай

Италия планира да изразходва повече от 222 милиарда евро с цел възстановяване на икономиката от ударите на коронавирусната епидемия

Снимка: Pexels

Страната претърпя огромни провали от рецесията с ковид. Ето защо ще с апарите:

Правителството на Италия възнамерява да изразходва повече от 222 милиарда евро от разнообразни фондове от Европейския съюз за възобновяване на стопанската система от ударите на коронавирусната зараза, съобщи Ройтерс, като се базира на план, който следва да бъде утвърден от министрите - най-вероятно до края на седмицата.

Италия може да получи над 200 милиарда евро от специфичния еврофонд за възобновяване от пандемията, а кабинетът на Джузепе Конте има намерение да употребява и милиарди от други европрограми, в това число в помощ на земеделския бранш.

Конте обаче е изправен пред протест от съдружния сътрудник - центристката партия на някогашния министър председател Матео Ренци, която има единствено 3% рейтинг, само че е основна за оцеляването на съдружното държавно управление.

Ренци заплашва с евакуиране на поддръжката си, в случай че Конте не изразходва повече средства за опазване на здравето и инфраструктура.

Цитираният от Ройтерс проект планува нараствания надлежно с 18 милиарда и 4 милиарда евро за тези две пера.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР