Снимка: PexelsШефове на фитнес зали се стягат за протест. Причината

...
Снимка: PexelsШефове на фитнес зали се стягат за протест. Причината
Коментари Харесай

Шефове на фитнес зали се стягат за протест

Снимка: Pexels

Шефове на фитнес зали се стягат за митинг. Причината е, че тук-там залите бяха затворени като част от ограниченията за битка с разпространяването на ковид. Други пък работят до 30% потенциал.

В София фитнесите работят до 50%. Управителят на фитнес зала в София Мария Станчева показа пред Българска национална телевизия, че никой от сектора не може да реагира умерено в обстановката, в която всеки нов ден може да донесе нови рестрикции или затваряне на залите.

Няма по какъв начин човек да приема равнодушно обстоятелството, че би трябвало да разчита на страната, " на която явно не може да разчитаме ".

Тя акцентира, че в залата, която е огромна, отдалеченост се съблюдава и във фитнеса никой не идва болен.

Мария Станчева показа, че с помощта на медиите е почнало погашение на помощи на заетите във фитнесите. Тя добави, че към момента се чакат част от средствата.

Станчева акцентира, че в случай че още веднъж се стигне до затваряне на фитнес залите и понижаване на потенциала на посещаемост, тяхната зала ще се включи към митинга, който приготвят сътрудниците им страната.

Затварянето докара до банкрута на доста зали, други следва да закрият бизнеса си поради банкрут, сподели още тя и добави, че упорстват да има предвидимост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР