Снимка PexelsОвен Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето

...
Снимка PexelsОвен Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето
Коментари Харесай

Съвет към една зодия днес: Каквото и да става, запазете спокойствие

Снимка Pexels

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то през днешния ден заслужава Вашето изключително внимание. Малките пропуски, неточности и незавършени работи през днешния ден ще останат незабелязани, само че по-късно ( и несъмнено – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви припомнят. Затова всичко, за което се захващате през днешния ден, се пробвайте да извършите безупречно. Денят се оказва доста уморителени и във физическо, и в прочувствено отношение. Само че да възстановите душевните си сили напълно не е мъчно: за задачата от изгода ще Ви бъде общуването с членовете на фамилията и със старите другари. 

 
Телец
Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици.

Близнаци
Няма да можете да наречете събитията през този ден забавни. Те ще се развиват предсказуемо и напълно няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с настоящите задания и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас проекти. С новите хрумвания нещата стоят по-зле, тъй като просто ги нямате. Възможни са незначителни различия с сътрудниците. Днес ще можете да направиоте положителни покупки, в случай че се вслушате в мнението на своите родственици и другари. Не разчитайте на личната си вътрешен глас! Сега тя чудесно може да Ви подведе.

Рак
Като цяло денят не е напълно сполучлив от делова позиция, и по тази причина бъдете подготвени за финансови загуби, само че пък за продължение на от дълго време стартирани работи е доста перспективен. Знайте, че в случай че се захванете с нещо, което е кардинално ново, има възможност да се сблъскате със съществени компликации. Важните договаряния водете по телефона: при персонални контакти елементарно ще се съгласите на условия, които освен не Ви харесват, само че и не са преференциални. Пътуванията ще са удачни, само че и доста уморителни. Ако се постанова да пътувате дълго време, потърсете си приятна компания, тъй като в противоположен случай ще се почувствате подтиснати.

Лъв
Каквото и да става, запазете успокоение. То ще Ви бъде извънредно належащо. Далеч не всичко през днешния ден ще върви по направеният от Вас прелиминарен проект, само че в случай че започнете да се дразните по този мотив, от това няма да се получи нищо положително. Но както е казвал Карлсон: „ Спокойствие, единствено успокоение... ”

Дева

Везни
Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...

Скорпион
При Вас всичко е идно: и най-бурните кавги, както и най-силните прояви на обич. Затова е за предпочитане, в този момент и през днешния ден да не злоупотребявате с превъзходната степен и ангажиращите думички „ всеки път ” и „ в никакъв случай ”. Това може да Ви накара след време доста да съжалявате! И от горната страна на това - не еднократно...

Стрелец
Напълно удобен ден, извънредно подобаващ за разнородни културни развлечения, тъй че не си заслужава да отговаряте с отвод на поканите за посещаване на спектакъл или на концерт. Деловата Ви интензивност е снижена, а Вие надали ще съумеете да решите комплицираните задания. Избирайте това, което е в действителност значимо. Взаимното взаимно схващане с околните Ви ще бъде в случай че не безусловно, то задоволително, с цел да се избегнат разправиите, споровете и недоразумения. Денят е подобаващ и за любовни и сантиментални срещи. А и другарските сбирки ще преминат не по този начин радостно, както би Ви се желало.

Козирог
Трябва да снижите темпото на работа. За начало на нов бизнес денят е несъответствуващ... Оценете направеното и се насладете на достигнатите резултати, простете на себе си и на другите неволните пропуски. През този ден не е желателно да организирате настоятелен срещи, публични договаряния, както и да влизате в безполезни пререкания с висшестоящи лица или с непрекъснати сътрудници. Ако е нужен сериозен раязговор и не можете да го отложите, изберете за разговора приятна неофициална конюнктура, позволяваща и на Вас и на другия човек, да се чувствате оптимално свободно и доброволно.

Водолей
Денят е обвързван с финансови загуби. Нямате предпочитание да вършиме икономии, а и събитията не подготвят към нищо такова, само че към оправданите разходи ще се прибавят и редица ненужни разноски. Денят е доста подобаващ за договаряния с настоятелен сътрудници и диалози с началството, само че триумфите в работата няма да са свързани с общуването и ще бъдат доста скромни. От хората, които са по-възрастни от Вас, ще получите както морална поддръжка, по този начин и дбри препоръки, само че не би трябвало да се доверявате на техния опит, а на личния си здрав разсъдък. Именно той ще Ви подскаже по какъв начин би трябвало да действате, с цел да постигнете отдавнашна своя фантазия.

Риби
Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ общуване ”. Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден. Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР