Снимка: PexelsОграниченията могат да включват полицейски час от 21:00 ч.

...
Снимка: PexelsОграниченията могат да включват полицейски час от 21:00 ч.
Коментари Харесай

В Германия ще налагат вечерен час със закон

Снимка: Pexels

Ограниченията могат да включват полицейски час от 21:00 ч. до 05:00 ч..

Със закона могат да се постановат ограничения на частни събирания до едно домакинство и едно външно лице, както и прекосяване към онлайн образование в учебни заведения и университетите, в случай че случаите се покачат над 200 за три поредни дни, съгласно проектозакон, осведомят немски медии.

Очаква се федералното държавно управление на Германия да вкара нов закон, посредством който да се позволи налагането на полицейски час, затваряне на магазини, заведения за хранене и учебни заведения, както и да се лимитират събиранията, в случай че случаите на ковид набъбнат в избрани райони, оповестява " Монитор ", базирайки се на Politico.

Ако двете камари на немския парламент одобряват този ход, това ще промени Закона за отбрана от инфекции и ще докара до по-строги ограничавания в районите, където седемдневната периодичност на новозаразените доближава 100 на 100 000 поданици в три поредни дни. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР