Снимка: PexelsНосете маски дори по време на семейните събирания по

...
Снимка: PexelsНосете маски дори по време на семейните събирания по
Коментари Харесай

СЗО с препоръка: Носете маски на семейните сбирки по празниците

Снимка: Pexels

Носете маски даже по време на фамилните събирания по Коледа и Нова година. Такава рекомендация издаде Световната здравна организация за в Европа заради нараснал риск от нов растеж на заразяванията с COVID-19 при започване на 2021 година

Европейският клон на СЗО предизвести за висок риск от навсякъде разпространяване на пандемията в официално съобщение, в което се акцентира, че е неотложно носенето на защитни маски и обществено разграничаване.

" Може да наподобява досадно да се носи маска и да се съблюдава физическа отдалеченост в наличието на другари и членове на фамилията, само че това в огромна степен ще подсигурява, че всеки от нас няма да бъде подложен на риск и ще опази здравето си ", твърди организацията.

СЗО предлага празничните събирания, по опция, да стават навън. Ако са на закрито, тогава е значимо да бъде стеснен броят на присъстващите и пространствата да бъдат добре проветрявани, с цел да се избегнат рисковете от заразяване.

Европейската зона на СЗО включва 53 страни, включително и Русия. Тук бяха регистрирани 22 милиона случая на Ковид-19 с над 500 хиляди умряли от началото на пандемията. През последната седмица сме станали очевидци на 1,7 милиона заразявания с над 34 500 съдбовни изхода.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР