Снимка: PexelsНа 52 години почина актрисата Хелън Маккрори. Тя не

...
Снимка: PexelsНа 52 години почина актрисата Хелън Маккрори. Тя не
Коментари Харесай

На 52 години почина актрисата Хелън Маккрори

Снимка: Pexels

На 52 години умря актрисата Хелън Маккрори. Тя не съумя да завоюва борбата с рака. Маккрори бе известна с ролята си в сериала Peaky Blinders и във филмите за Хари Потър. Тъжната вест заяви брачният партньор й Деймиън Люис в Twitter. 

Той написа:

" Съкрушен съм да оповестя, че след героична борба с рака красивата и мощна жена Хелън Маккрори умря в мир в дома си, заобиколена от любовта на фамилията и приятелите й. "

" Тя умря по този начин, както живя - храбро. Боже, ние я обичаме и знаем какви щастливци сме били тя да бъде част от живота ни, " написа още Люис. 

Маккрори беше в ролята на вуйна Поли от клана Шелби във всичките пет серии на паметната престъпна драма Peaky Blinders. Тя изигра ролята на Нарцисса Малфой, майката на Драго Малфой, от филмите за Хари Потър. 

Сред другите й функции са депутатът Клер Доуар през 2012 година във кино лентата Skyfall и брачната половинка на някогашния министър председател Тони Блеър Чери във филмите The Queen и The Special Relationship.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР