Снимка PexelsКонцертът ще послужи като проверка.Зрителите ще бъдат с маски,

...
Снимка PexelsКонцертът ще послужи като проверка.Зрителите ще бъдат с маски,
Коментари Харесай

В Барселона организират най-големия концерт от началото на пандемията. Ще се съберат близо 5000 души

Снимка Pexels

Концертът ще послужи като инспекция.

Зрителите ще бъдат с маски, а  залата ще бъде разграничена на зони.

В една от огромните спортни зали в Барселона този месец ще се състои " тестов " рок концерт с 5000 фенове, които същият ден ще са си създали тест за ковид и би трябвало да показват негативен резултат от него , с цел да получат достъп проявата, съобщи Ройтерс.

Концертът ще е на испанската инди поп група " Лъв ъв лесбиан " и ще бъде на 27 март в барселонската зала " Палау Сант Жорди ".  На него няма да се изисква обществено разграничаване,  а феновете ще могат да си купуват напитки, споделиха уредниците от фондацията Фестивали за безвредна просвета. Все отново феновете ще бъдат с маски от вида FFP2, а  залата ще бъде разграничена на зони с по не повече от 1800 души.

Концертът ще послужи като инспекция за основаването на " нов протокол за осъществяване на прояви в сегашния подтекст ", се споделя в изказване на уредниците. Те са били обнадеждени от позитивните резултати от извършени в края на предходната година сходна демонстрация с научна цел. Тогава към хиляда души със същите маски и също с негативен тест за ковид са се явили за петчасовото шоу в барселонската концертна зала " Аполо ", като половината от тях са били позволени вътре.

Присъствалите на проявата се били тествани осем дни по-късно за съществуване на ковид и нито един не е дал позитивен резултат.  Концертът през декември и тестванията са били следени от учени от локален университет, а заключенията им са оповестени в здравно списание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР