Снимка: PexelsЕвропейски държави затягат мерките срещу Ковид-19. Причината е в

...
Снимка: PexelsЕвропейски държави затягат мерките срещу Ковид-19. Причината е в
Коментари Харесай

Европейски държави затягат мерките срещу Ковид-19

Снимка: Pexels

Европейски страни стягат ограниченията против Ковид-19. Причината е в нараствания брой на новозаразени.

Австрия вкарва от среднощ надзор по границата с Чехия и Словакия. Всички влизащи в страната ще бъдат поставяни под карантина като е допустимо на някои даже да бъде неразрешен достъпът. Изключение ще се прави за пътуващите всекидневно, с цел да отидат на работа в друга страна, и за товарните транспорти.

Унгария удължава ограничаващите ограничения до 1 февруари. Остава в действие вечерният час, както и отдалеченото образование за гимназистите.

В Кипър се вкарва втора национална карантина от неделя до края на януари. Сред строгите ограничавания са овакантяване на дома до два пъти дневно и то след приемане на есемес с позволение.  

Междувременно случаите на ковид в Испания надвишиха 2 милиона от началото на пандемията. В последните дни броят на новозаразените още веднъж се увеличи и управляващите в северната област Кастилия и Леон оповестиха, че ще затворят моловете и фитнесите и ще удължат възбраната за пътувания отвън региона до месец май.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР