Снимка PexelsДопълнителни мерки срещу разпространението на COVID-19 въвежда Европейската комисия,

...
Снимка PexelsДопълнителни мерки срещу разпространението на COVID-19 въвежда Европейската комисия,
Коментари Харесай

Още противоепидемични мерки въвежда ЕК

Снимка Pexels

Допълнителни ограничения против разпространяването на COVID-19 вкарва Европейската комисия, оповестиха от там.

От началото на септември на входа на най-посещаваните здания на институцията се мери температурата на влизащите, почистват се заседателните зали, уточни представител на комисията, предава Българска телеграфна агенция.

Той добави, че всички гости на постройките към този момент наложително носят маски, а служебните пътувания са лимитирани единствено до най-съществените. Говорителят разясни, че еврокомисарите сами преценят кое от пътуванията им отвън Белгия е значително поради политическото естество на тяхната работа. По неговите думи към този момент едвам 20 на 100 от чиновниците на Европейска комисия се явяват в офисите, а останалите работят онлайн.

В събота еврокомисарят Мария Габриел заяви, че е инфектирана с новата болест. Досега по върховете на Европейска комисия се разболяха зам.-председателят Франс Тимерманс и основният договарящ с Англия Мишел Барние.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР