Снимка: ПетелГърция минава на нови по-тежки мерки във въразка с

...
Снимка: ПетелГърция минава на нови по-тежки мерки във въразка с
Коментари Харесай

От 3 ноември затварят заведенията в Гърция и се въвежда вечерен час

Снимка: Петел

Гърция минава на нови по-тежки ограничения във въразка с битката с разпространяването на ковид. От 3 ноември се затварят заведенията, като се вкарва и вечерен час в цялата страна от среднощ до 5 часа сутринта.

Границата остава отворен за чужденци с годните до в този момент условия. Позволява се свободно придвижване в цялата страна.

Област Атика, където се намира Атина и живеят към 4 милиона гърци, дружно с всички региона в Северна Гърция се слагат под карантина за един месец. Заведенията ще работят единствено за домашни поръчки, затварят се питейни заведения, кафенета, музеи и места за културни събития. Прекратява се активността на спортни центрове. Не се не разрешава придвижването на хора сред областите. Приканват се фирмите да преминат към онлайн работа, където е допустимо. При строги ограничения остават отворени учебните заведения.

В цялата страна се вкарва наложително носене на маски и възбрана за придвижване от 12 часа в среднощ до 5 часа сутринта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР