снимка: ПетелВсички промени са болезнени, БСП тръгна към сериозен курс

...
снимка: ПетелВсички промени са болезнени, БСП тръгна към сериозен курс
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Напускащите депутати приемат обновяването на БСП лично и болезнено

снимка: " Петел "

„ Всички промени са мъчителни, Българска социалистическа партия потегли към сериозен курс на обновяване. Вероятно сътрудниците одобряват това персонално. Обновлението е печелившият курс. Двама от тях бяха претенденти за водач и техния избор беше алегоричен. Не считам, че това е вярната постъпка, само че всеки самичък си написа автобиографията “. Това разяснява в изявление за стратегия „ Хоризонт “ на БНР водачът на БСП-Варна и член на Народно събрание на партията Борислав Гуцанов.

Гуцанов даде ясно да се разбере, че спорът сред Корнелия Нинова, която изиска малко повече от година неговата промяна като локален водач на партията, е завършила. „ Председателят беше измамен за Варна. А и самите варненски социалисти застанаха на моя страна и нямаше по какъв начин Българска социалистическа партия да не се съобрази с втората по величина организация в страната “, изясни той. Гуцанов беше също безапелационен, че не може да се приказва за „ връщане на жеста “ за това, че номинациите на Нинова за втори мандат като ръководител са били най-вече.

Прекият избор за водач ще усили доверието за Българска социалистическа партия, а когато партията показа своята стратегия, то ще стане още по-голямо, предвижда водачът на варненските социалисти.

„ Убеден съм, че ще вземем властта, както и че Българска социалистическа партия е партията, която може да се оправи с ръководството в този доста сложен миг “, акцентира Борислав Гуцанов.

Според него е безусловно немислимо да се разяснява коалиция на Българска социалистическа партия с ГЕРБ, тъй като сред двете партии има фундаментална разлика и социалистите нямат нищо общо с метода, по който страната се ръководи сега.

Запитан какво мисли за Цветан Цветанов, който в този момент се показва за съпротива на ГЕРБ, а преди време като министър на вътрешните работи в държавното управление на Бойко Борисов подреди неговия арест пред децата му, Гуцанов отговори: „ Не мисля, че господин Цветанов може да е друг от това, което е бил и това, което е. “

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР