снимка: ПетелОбщо 7 души са пострадали в последните три дни

...
снимка: ПетелОбщо 7 души са пострадали в последните три дни
Коментари Харесай

От полицията: 7 души са ранени по пътищата във Варна и областта за последните три дни

снимка: " Петел "

Общо 7 души са потърпевши в последните три дни в 6 катастрофи, станали на територията на Варна и региона. Това оповестиха от пресдентъра на ОД Министерство на вътрешните работи.

От полицията също по този начин прецизираха, че водачът, който блъсна мотоциклетист през вчерашния ден на бул. " Трети март ", е 60-годишен немски жител, който живее в България. Както " Петел " събощи, през вчерашния ден към 15:30 часа,водачът на «Джип Компас» П.Ф., при излизане от крайпътна територия, не пропуща и блъска мотоциклет «Кавазаки», движещ се в права посока. Вследствие на случая лидерът на второто МПС (38 г.) получава фрактури на нос и ръка и контузия на таза, настанен е за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдбно произвеждане.

Пак през вчерашния ден, към 10:30 часа, в гр. Долни чифлик, на кръстовището на ул. «Ботевска» и ул. «Люлин», лидерът на «Форд» К.Р. (29 г.), локален гражданин, при маневра за изпреварване, не пропуща и блъска «Хюндай», движещ се пред него и завиващ наляво. Вследствие на случая лидерката на втория автомобил (50 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. 

По-късно, към 11:55 часа, в гр. Провадия, на кръстовището на ул. «Св. Св. Кирил и Методий» и ул. «Шипка», лидерът на «Тойота» К.Д. (20 г.), локален гражданин, не съблюдава наредбите на пътен занк «Стоп», не пропуща и блъска  «Фолксваген». Вследствие на случая лидерът на втория автомобил (36 г.) и неговият сателит (дете) получават контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. 

В събота, към 15:30 часа, на пътя за Провадия, лидерът на «Нисан» М.М. (21 г.) от с. Неофит Рилски, заради несъобразена скорост, губи надзор над автомобила и се блъска в склон. Вследствие на случая мъжът получава комоцио, прегледан е и настанен за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. 

В петък, към 07:30 часа, на пътя от с. Падина за гр. Девня, «Фолксваген» с лидер Н.Й. (47 г.) от гр. Белослав,  не пропуща и блъска  «Шевролет», движещ се по път с преимущество. Вследствие на случая лидерката на втория автомобил (51 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. 

Пак в петък, към 10:50 часа, в гр. Провадия, на кръстовището на ул. «Димитър Грънчаров» и ул. «Дунав», лидерът на «Ауди» Е.И. (39 г.), локален гражданин, не пропуща и блъска велосипедист, движещ се по път с преимущество. Вследствие на случая колоездачът (69 г.) получава фрактура на гръден прешлен, прегледан е и настанен за лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдбно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР