Снимка: Петел, архивВ София бе задържан мъж на 34 години

...
Снимка: Петел, архивВ София бе задържан мъж на 34 години
Коментари Харесай

Задържаха мъж по обвинение, че е удрял с юмруци 3-годишно дете

Снимка: Петел, списък

В София бе арестуван мъж на 34 години по обвиняване, че е удрял с юмруци 3-годишно дете. Това оповестяват от полицията.

Ето и какво гласи цялата информация, подадена от органите на реда:

" С разпореждане на наблюдаващ прокурор при Софийска районна прокуратура за период до 72 часа е арестуван обвиненият С.Р., на 34 години. Той е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 131, алинея 1, т. 9, вр. член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс.

С.Р. е упрекнат в това, че на 02.12.2020 година, към 15.00 ч. в жилище в жк „ Люлин “ в София, посредством нанасяне на удари с юмруци в главата и тялото на малолетния Н. Б., на 3 години, му е предизвикал пострадвания, осъществили " краткотрайно разстройство на здравето неопасно за живота “. Деянието е осъществено с особена свирепост във връзка с малолетния Н. Б., без опция да се пази, като посредством нанасянето на ударите С.Р. му е предизвикал три обособени леки телесни повреди.

Престъплението, за което С.Р. е притеглен като обвинен, е наказуемо с отнемане от независимост до три години.

Предвид високата социална заплаха на действието, на 03.12.2020 година прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на С.Р. период до 72 часа. Предстои на следващия ден да бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ във връзка с обвинения ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР