Снимка: Петел, архивПредимно слънчево време ни очаква в цялата страна

...
Снимка: Петел, архивПредимно слънчево време ни очаква в цялата страна
Коментари Харесай

Предимно слънчево време в цялата страна днес. Следобед на места ще има дъждове и гръмотевици

Снимка: Петел, списък

Предимно слънчево време ни чака в цялата страна през днешния ден, сочи прогнозата на синоптиците.

 

След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на обособени места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще има условия за градушки.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми.

Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури – от 24° до 27°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините облачността ще е забележителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици.

Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра – към 18°.

През идващите дни температурите ще продължат да се покачват. Ще бъде най-вече слънчево. В часовете към и след обяд ще се развива купеста облачност и в сряда тук-там в Източна България и планинските региони ще превали временен дъжд.

Повишава се вероятността за краткотрайни интензивни превалявания и гръмотевици, в събота, основно в западните планински региони.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР