Снимка: Петел, архивГърция ще върне строгите мерки срещу COVID -19

...
Снимка: Петел, архивГърция ще върне строгите мерки срещу COVID -19
Коментари Харесай

Гърция ще върне строгите мерки срещу COVID -19 в следващите седмици

Снимка: Петел, списък

Гърция ще върне строгите ограничения против Коронавирус -19 в идващите седмици. Пълен локдаун няма да се постанова, само че носенето на маски навън още веднъж ще стане наложително. Неваксинирани няма да могат да влизат в закрити заведения, кафенета, питейни заведения, театри, киносалони и игрища. В същото време ваксинираните ще бъдат допускани на всички места, в случай че покажат цифровия си документ и персонални документи. Говорителят на гръцкото държавно управление сподели, че ограниченията ще бъдат оповестени във вторник.

„ Мисля, че във вторник ще бъде оповестена рамката за ръководство на пандемията и действието на стопанската система ”, показва Янис Иконому в коментар за телевизия „ Скай ". Говорителят акцентира, че „ пандемията не е завършила, продължава и не отстъпва, за разлика от ината на някои хора, които интерпретират нещата по собствен метод ”. 

Гръцките здравни управляващи оповестиха нощес, че новите случаи на Коронавирус -19 за денонощието са 3191, оповестяват вестник „ Катимерини ” и Българска телеграфна агенция. Деветнайсет от новите случаи са открити измежду туристи при идването им в Гърция.

Към вчерашния ден са регистрирани 23 смъртни случая, с които общият брой на жертвите на пандемията набъбна на 13 351. Общият брой доказани случаи е 557 239.
Броят на интубираните пациенти през вчерашния ден е бил 317.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР