снимка Петел41-годишен мъж е разбил електронно преносимо устройство, собственост на

...
снимка Петел41-годишен мъж е разбил електронно преносимо устройство, собственост на
Коментари Харесай

Мъж разби устройство на Общински паркинги и синя зона във Варна, след като му закопчаха колата със скоба

снимка " Петел "

41-годишен мъж е разрушил електронно портативно устройство, благосъстоятелност на Оперативна програма «Общински паркинги и синя зона» във Варна, оповестиха от полицията. Това е станало през вчерашния ден, откакто автомобилът му е бил заключен със скоба заради непозволено паркиране на ул. «Русе» в морския град.

Мъжът е прочут на Министерство на вътрешните работи и е арстуван. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна.

Пак през вчерашния ден е получен сигнал за това, че незнайно лице е увредило рекламна табела на входа на магазин за хранителни артикули, намиращ се на ул. «Михаил Колони» във Варна. След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинител на действието е мъж на 39 година, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР