Снимка от брега на морето във Варна предизвика доста емоции

...
Снимка от брега на морето във Варна предизвика доста емоции
Коментари Харесай

Снимка от морето предизвика доста противоречиви коментари

Снимка от брега на морето във Варна провокира много страсти във фейсбук, видя  Plovdiv24.bg.  Мъж разгласява фрагмента и написа: " Отива си лятото ".

Това провокира много мнения, като учудващо множеството бяха по-скоро в поддръжка на това, че желаят сезонът да завършва:

" С тези менюта във Варна лятото в никакъв случай не свършва, само че да си отиват гостите, че варненци умерено да си вървят около морето ".

" С тази настройка, България няма да стане туристическа дестинация. Къде остана Българското гостолюбие? ", пита жена, а друга дава отговор:

" Нека да има малко успокоение и за жителите на града, не че руснаците и украинците ще си отидат. Като вървиш по " Княз Борис " се чува единствено съветска тирада. "

" Относно, че " България няма да стане туристическа дестинация " в този момент няма да се учим на туризъм! Варна постоянно е бил туристически град, само че очевидно сте доста млада, щом не помните времето, когато не можеше да се разминеш по ларгото от германци, чехи, поляци....туристи, само че като дойдеше това време всички си отиваха и в града наставаше успокоение, най-хубавото време за разходки на варненци ".

" Да си отива, че да вървим на ски ".

" Да си отива, че гражданята да си вървят у СофЯта. Сега следва нападение  "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР