Снимка новини.бгИскам да благодаря на българското правителство за активното участие

...
Снимка новини.бгИскам да благодаря на българското правителство за активното участие
Коментари Харесай

Юрген Щок: България е сред най-активните държави в Интерпол

Снимка вести.бг

Искам да благодаря на българското държавно управление за дейното присъединяване в нашата световна организация. България е една доста безвредна страна, само че е изправена пред някои провокации. Например от задгранични бойци, които употребяват България като директна страна, с цел да се придвижват към други страни от Европейски Съюз, както и някои проведени престъпни групи. Това показа пред медии генералния секретар на Интерпол Юрген Щок, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,България е една от 20-те най-активни страни в нашата организация, която се състои от 194  членки. България също по този начин употребява интензивно нашата база данни и принадлежности и обменя информация с нашата организация``, уточни Щок.

,,България оказва поддръжка на Интерпол и по този метод подсигурява сигурността и на други страни от района. От своя страна Интерпол подкрепя България в нейните старания в битката с престъпността``, означи още генералният секретар на интернационалната организация.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 2 минути) Рейтинг: 5404 | Одобрение: -11196 Нормално! Защото сме с дясно и прогресивно държавно управление от иноватори, подкрепяни от интелигенцията на България! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тариф
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР