Снимка Нова твМомичето, което блъсна 10 коли в Пловдив пак

...
Снимка Нова твМомичето, което блъсна 10 коли в Пловдив пак
Коментари Харесай

Момичето, което блъсна 10 коли в Пловдив, пак е арестувано

Снимка Нова тв

Момичето, което блъсна 10 коли в Пловдив отново е задържано, излиза наяве от публично известие на прокуратурата.

Районна прокуратура-Пловдив разпореди провеждането на бързо произвеждане по отношение на нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди, написа държавното обвиняване.

В известието се показва още: " От откритите към сегашния миг обстоятелства е видно, че в ранните часове на 11.05.2018г. Катя А. от гр. Пловдив чествала рожден ден със свои другари в Нощен клуб „ Мегами “ в гр. Пловдив. Около 02.50 часа Катя А. отишла до тоалетната в заведението и на излизане непознато за нея лице от женски пол й нанесло удар с пестник в лицето в наличието на очевидци. От удара Катя А. паднала на земята и от носа й потекла кръв.

Установена е самоличността на лицето, отправило удара - Габриела Медарова от гр. Пловдив, като към сегашния миг същата е арестувана за 24 часа.

По делото следва определяне и разпити на всички очевидци на случая, правене на здравна експертиза по отношение на типа на нанесената на потърпевшата телесна щета и механизма за причиняването й.

За закононарушението законът планува наказване до една година отнемане от независимост или пробация.
Работата по случая продължава ".

Същото момиче бе задържано преди две седмици откакто блъсна с каран от нея джип други 10 автомобила. Тогава прокуратурата разгласи, че при инспекциите било устоновено, че тя е използвала алкохол и марихуана. След въпросният случай съдът я пусна против 20 000 лева парична гаранция.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР