Снимка Николай Марков, ФБЕвропейската Народна Партия взе решение да принесе

...
Снимка Николай Марков, ФБЕвропейската Народна Партия взе решение да принесе
Коментари Харесай

Николай Марков: Европейската народна партия се пренесе в жертва в името на един балкански криминален вожд

Снимка Николай Марков, ФБ

" Европейската Народна Партия взе решение да принесе в жертва личното си политическо тяло и да изгори на клада, в името на един балкански престъпен водач. Това е добре, тъй като и най-грешното решение е по-добро от неналичието на такова. Единственият проблем е дали тази всеотдайност е поради персонално разбиране или по силата на насила, само че каквато и да е истината трупът си е мъртвец, въпреки и облечен в европейски полезности. Амин. "

Това написа във Фейсбук бившият чиновник на НСО Николай Марков. 

" Това, обаче, е театралната сцената, а не мястото от което се ръководи съюза. Истинската гнойна рана е в ЕК, която се господства напълно от ЕНП. Видно от последните събития и от доста други неща, членовете на въпросното управническо тяло доста обичат да ги " карат с двеста ", както и да ги корумпират когато и да е на денонощието. И тъкмо затова те не могат да упражняват свободно волята си, както и да изповядват позабравените от тях полезности. Шумът на българските пари замъгли всяка допустима чиста мисъл.

Оттук нататък става елементарно!

--------------------------------------------------------------------------------------

Погребахме ЕНП по тяхна персонална воля, компрометирахме работата на Европейския парламент и за десерт разобличихме корупционните практики въведени от Европейската комисия. Остава да разберем дали разсичането на възела ще стане посредством гилотиниране на корумпирани политици на всички равнища в Европейски Съюз или просто ще тръгнем по разнообразни пътища, без значение какви усеща имаме един към различен и в какви съюзи членуваме. Подцениха ни.

---------------------------------------------------------------------------------------

При всички случаи, която и българска партия да заприказва предизборно за " европейски полезности ", тя е обречена на изтриване. Благодарностите за това могат да се отнесат персонално на ББ, който скрито или очевидно подкрепяха през годините. Въпреки, че персонално аз не съм уверен, че всичко което ни случи, не е било замислено от дълго време като краен резултат. И осъществено.

На ход сме ние, госпожа Европа - мяра съгласно мяра. "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР