Снимка, направена на пъпа на София, е на път буквално

...
Снимка, направена на пъпа на София, е на път буквално
Коментари Харесай

СНИМКА от пъпа на София взриви мрежата

Снимка, направена на пъпа на София, е на път безусловно да взриви мрежата. " Междувременно на Витошка " е озаглавена въпросната обява във фейсбук групата " Етюдите на София ".

Мигновено към нея започнаха и мненията: " Отврат - кво стана и в София?!? Ако това се приема към този момент за обикновено и “развеселяващо ", разбирам за какво сме на това състояние - за мен тук би трябвало 24-часов арест в изтрезвителното!

Но то с криворазбраната “демокрация " до средата няма да стигнем - запътили сме се стремително надол у- само че ни е занимателно и смешно, до момента в който ножът не опре до кокъла, тогава обаче ще е много късничко…

И да допълня за смеещите се безспир - човешкият мозък е кадърен на доста по- огромни извращения, въпросът е дали обществото ще ги допусне за развлечение ", гласи единствено един от тях, отбелязва пише  Plovdiv24.bg.

Припомняме, че 15-ото издание на " София Прайд " се организира през днешния ден в столицата. Инициативата е в поддръжка на хората с друга полова ориентировка или тези, които се дефинират с друг пол от този, с който са се родили.

Събитията започнаха с концерт пред паметника на Съветската войска в 16,00 часа, а шествие по улиците на София ще тръгне след 19,00 часа. Част от приходите от днешното събитие ще бъдат дарени за " Киев Прайд ".

В 15.00 часа на площад " Света Неделя " се организира и контрашествие в поддръжка обичайните фамилни полезности.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР