Снимка на хипермаркет в Лом разбуни духовете в социалната мрежа,

...
Снимка на хипермаркет в Лом разбуни духовете в социалната мрежа,
Коментари Харесай

​Само в Северозапада! Вижте как хипермаркет в Лом се справя с мухите /снимка/

Снимка на хипермаркет в Лом разбуни духовете в обществената мрежа, видя кореспондент на BulNews.bg. Младеж от крайдунавския град е снимал по какъв начин личния състав се оправя с мухите в магазина. С настъпването на топлото време, хвърчащите гадини стават от ден на ден и все по-дразнещи и досадни, само че битката с тях в огромния търговски обект е потресаващо. От фотографията на младежа ясно се вижда по какъв начин от хипермаркета са инсталирали от специфичните UV лампи, които притеглят и изпържват насекомите. Мястото определено за „ изтезанието “ на досадните гадинки е много неестествено.
„ Ей така, в T-MARKET Лом трепат мухите, а под тях са мръвките. Найс, а? “, разяснява ломчанинът. Под фотографията незабавно стартират да валят шеговити мнения от сорта на „ е най-малко има месо в мухите “, както и клиентите да се радват на спомагателния протеин и други сходни.
Хората от града разясняват, че надали това е най-подходящият метод от управата на магазина да се оправят с казуса, тъй като „ труповете “ падат от UV пурите и няма по какъв начин да не се окаже по месото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР