Снимка: МВРОръжие, наркотици и издирвани моторни превозни средства са открити

...
Снимка: МВРОръжие, наркотици и издирвани моторни превозни средства са открити
Коментари Харесай

При спецакция: МВР разкри оръжие, наркотици и издирвани коли

Снимка: Министерство на вътрешните работи

Оръжие, опиати и търсени моторни транспортни средства са открити при полицейска интервенция, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Акцията е извършена на 6 февруари след съгласувани дейности на криминалисти на ОДМВР - Плевен и Ловеч, написа novini.bg.

В рамките на полицейските дейности били подхванати претърсвания на няколко адреса на територията на област Ловеч. От къща в село Изворче и апартамент в Ловеч, населявани от 39-годишен мъж, били открити 2.8 г бяло кристално прахообразно вещество, реагирало при осъществения полеви тест на метамфетамин.

Пак оттова били конфискувани военен револвер " Макаров " със заличени серийни номера, с инсталирана втулка на цевта за слагане на заглушител, в комплект с пълнител и военен патрон. Открити са още гладкоцевна ловна пушка без сериен номер, 17 ловни патрона, стъклена колба, съдържаща бяло кристално прахообразно вещество.

В двора на къщата служителите на реда ревизирали и паркиран лек автомобил " БМВ ", който се оказало, че е разгласен за търсене. В гараж на същия парцел е открит кросов мотоциклет " Априля - 125 ", без подложен регистрационен номер. При осъществената информация било открито, че той е разгласен за търсене в ШИС с страна основател Република Италия и шенгенски идентификатор от 2009 година като предмет на закононарушение.

Двете моторни транспортни средства са конфискувани от чиновници на районно управление (на МВР) - Ловеч. Изготвените експертизи сочат, че конфискуваните оръжия са огнестрелни по смисъла на закона и са годни да създават изстрел с конфискуваните към тях муниции.

Работата по документирането на случая продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР