Снимка: МВР64-годишен мъж се е самоубил, след като е пострелял

...
Снимка: МВР64-годишен мъж се е самоубил, след като е пострелял
Коментари Харесай

От МВР съобщиха шокиращи подробности за убийството и самоубийството в

Снимка: Министерство на вътрешните работи

64-годишен мъж се е самоубил, откакто е пострелял двама души в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, представен от novini.bg.

Образувано е досъдебно произвеждане за двата опита за ликвидиране и последвало самоубийство на причинителя, като подхванатите в рамките му дейности се реализират под наблюдението на Сливенската окръжна прокуратура, оповестиха на брифинг шефът на ОДМВР – Сливен комисар Димитър Величков и окръжният прокурор Пламен Стефанов.

Криминалисти започнаха дейни дейности по следствие, откакто тази заран, към 9.40 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за ранена жена в региона на заведение при пътен възел Петолъчката, малко по-късно – за прострелян мъж в сливенското село Трапоклово, а по-късно и за самоубил се гражданин на същото село.

Първоначално са формирани три досъдебни производства, само че в хода на работата по случаите – огледи, разпити на очевидци, прегледи на записи от камери и събиране на материални доказателства – е изяснено, че причинителят е единствено един. Преди да постави завършек на живота си, 64-годишният мъж е прострелял дамата, с която до неотдавна живеел на фамилни начала, след което със същото оръжие, законно притежавана ловна пушка, прострелял мъж от селото.

Работата по изясняване на всички обстоятелства и условия към случилото се продължава. Според събраните досега данни, няма връзка сред двете жертви на закононарушението.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР