Снимка: МониторСемейството на военния пилот от Авиобаза Граф Игнатиево, чиято

...
Снимка: МониторСемейството на военния пилот от Авиобаза Граф Игнатиево, чиято
Коментари Харесай

Прекрасна новина в семейството на военния пилот с изгорялата къща

Снимка: Монитор

Семейството на военния водач от Авиобаза Граф Игнатиево, чиято къща изгоря на 24 февруари т.г., имат трета рожба. Малкият Михаил се е появил с гръм и тропот две минути след среднощ на 16 март, се похвали щастливата майка Константина Димитрова пред " Монитор ".

Бебенцето се е родило 3 кг и 800 грама, с височина 51 сантиметра. „ Голям левент е, борбен и мощен. Роди се едричък, все едно е изгледано едномесечно бебе. Важното е, че е здрав ”, сподели от родилното поделение Константина. Тя признава, че е избрала името на сина си след сън, който е сънувала, до момента в който е била бременна. „ Сънувах това име, до момента в който бях бременна. А и когато иконата на Свети Архангел Михаил оцеля при пожара на къщата ни, взехме решение да кръстим бебето на него. Иначе бяхме избрали друго име ”, изясни тя.



Когато къщата на Константина Димитрова и брачна половинка й Петър пламнала на 24 февруари, цялото семейство си е било у дома и закусвали. Усетили, че им мирише на изгоряло и видели пламъците. Те идвали от изолацията на камината и по тази причина допускат, че осъществяването е било некачествено. „ Явно е тлеело отдавна и добре, че не се е запалило през нощта, другояче живи щяхме да изгорим ”, споделиха тогава потърпевшите.

Тогава брачната половинка на водача бе бременна в 9-ия месец. Домът им изгоря на цяло, защото пожарът се популяризирал доста бързо поради дървената структура на постройката. Като по знамение четиричленното семейство съумяло да излезе на открито, като всички били единствено с облеклата на гърба си. Огънят погълнал безусловно цялата им мебелировка, събирана с години с доста старания и средства.

В помощ на Петър и Константина да възстановят дома си се включиха хиляди хора от цялата страна. Министерство на защитата подари средства и обезпечи ведомствен апартамент за младото семейство на територията на авиобаза Граф Игнатиево. Десетки българи пращаха пратки с облекла и движимости от първа нужда на Петър и Константина. От община „ Родопи ” подариха на сесия 2000 лв. за фамилията. Бяха сложени кутии за дарения в магазини в село Брестник и в Пловдив. Колеги на Петър направиха незабавен ремонт на ведомственото жилище, с цел да може, когато роди, Константина да има къде да се прибере с бебето.

Теренът на изгорялата им къща в село Брестник още не е разчистен от руините на досегашния им дом, сподели още Константина. Причината е, че къщата е била застрахована и ипотекирана към банка, откъдето би трябвало да създадат спомагателни огледи на вредите.

Банкова сметка на името на Константина Емилова Димитрова:

УникредитБулбанк
IBAN
BG05UNCR70001520697983
BIC UNCRBGSF
Paypal account:
http://www.paypal.me/helpdimitrovi

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР