снимка: Luximmo се превърна в едно от събитията на пазара

...
снимка: Luximmo се превърна в едно от събитията на пазара
Коментари Харесай

Приет е Специализираният план за изграждането на новата метростанция до OKINAWA Boutique Residence

снимка: Luximmo

се трансформира в едно от събитията на пазара на качествено ново строителство в София поради високите стандарти на енергоефективност и новаторска идея, в чието ядро е благоденствието на бъдещите жители. При строителството на постройката са заложени материали и технологии, които способстват за обезпечаването на здравословна жилищна среда - паропропускливи " дишащи " мазилки на варова основа за по-високо качество на въздуха, самопромивен филтър за филтриране на водата, по-добра шумоизолация посредством технологията ``двоен зид`` — композиция от два тухлени блока Wienerberger с платна от шумоизолираща минерална вата, по-добра топлоизолация посредством високотехнологична фасадата, която е вентилируема в огромната си част, а крайната облицовка е керамика от Laminam в композиция с топлоизолационна система на Baumit. Фасадата взаимодейства хармонично с прозорци от алуминиева дограма най-голям клас на международния водач Alumil и троен стъклопакет с топъл дистанционер, осигуряващи отличен коефициент на топлопреминаване, ефикасна шумоизолация и дълговечност.



Метростанцията на бул. " Симеоновско шосе " ще способства значимо за положителната транспортна съгласуваност на кв. " Студентски град " и кв. " Малинова котловина " с центъра на столицата и ще бъде още един от факторите за извънредно динамичното развиване на региона и огромното търсене на парцели за покупка и наем.

Приемането на предварителния план на Подробен устройствен план е първата стъпка от процедурата по регулационното застраховане на новото уголемение и резервирането на нужния терен за неговата бъдеща реализация. Предстои окомплектоването на плана с план-схеми на техническата инфраструктура и оповестяването му по реда на Закона за устройство на територията.

Източник: sofia.bg (официален уеб страница на Столична община)

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР