Снимка: Личен архивЕва Веселинова приключи с телевизията и вече ще

...
Снимка: Личен архивЕва Веселинова приключи с телевизията и вече ще
Коментари Харесай

Ева Веселинова приключи с телевизията. Ще се занимава с инфлуенсърство, социални мрежи и реклама

Снимка: Личен списък

Ева Веселинова завърши с малкия екран и към този момент ще се занимава с инфлуенсърство, обществени мрежи и реклама. 

Близнаците й Борис и Стефания към този момент са на 4 месеца и Ева е решила, че е време да постави завършек на почивката. Бившата панелистка от предаването „ На кафе ” е с ново поле за изява – занимава се с инфлуенсърство, обществени мрежи и реклама, оповестява Марица.

„ Освен да се грижа за бебчетата, съумявам и да поработвам по разнообразни рекламни акции. Но става постепенно и мъчно. С две дребни деца не е по никакъв начин елементарно да бъдеш пълностоен човек! ”, безапелационна е Веселинова. Тя добавя, че животът с близнаци не е единствено наслада и приятни моменти, но всяка една компликация си коства, когато види усмивките на бебетата си. „ Ако кажа, че има единствено хубави моменти, ще излъжа, само че си заслужава всяка отмалялост, стрес и всеотдайност. Не си представям живота, в случай че някое от двете ми слънчица липсваше ”, споделя гордата майка.

За благополучие, Ева не се е сблъскала със следродилната меланхолия, макар недоспиването и умората. Покрай децата тя се научила по какъв начин да забавя темпото, да се любува на всеки момент, а не да живее на бързи обороти както преди. „ Малките ме научиха, че всичко може да изчака, тъй като щастието е с тях – тук и в този момент. Станах и доста по-балансиран човек ”, удовлетворена е Веселинова

В развъждането на близнаците някогашната кореспондентка не разчита на детегледачки, а единствено на мъжа си и на двете баби. Майка й била неразделно до нея през първите седмици след раждането, до момента в който успее да се климитазира и да свикне с новия си метод на живот. „ Пожелавам си всички да сме здрави! Страх ме е единствено от заболявания, нищо друго не може да ме уплаши! ”, твърди журналистката.

Ева рядко приказва за бащата на близнаците и до момента не го е показвала в общественото пространство. Тя има вяра, че щастието обича тишината, само че пък тази нейна мистериозност породи какви ли не клюки по неин адрес. В тв средите се шушукаше, че таткото бил състоятелен възрастен грък, който обсипвал русокоската със скъпи дарове и дори й купил първокласен  партамент в влиятелен столичен квартал. Тя обаче отхвърля слуховете и споделя, че не се впечатлява от злостните мнения по неин адрес.

„ Медиите изписаха какви ли не неистини, само че аз мълчах и пазих любовта ни!

Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в доста демонстративен свят, само че щастието е нещо друго. Когато си същински благополучен, ти просто се отдаваш и искаш да го запазиш в себе си - надалеч от хорската завист и безконечните съдници, които дебнат зад всеки ъгъл. Нямаш потребност да споделяш с всички и да си правиш реклама. Щастието се споделя и изживява единствено с най-близките хора! Така и беше през миналите години. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, в този момент знаете! Имам човек до себе си! Млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен. Това е всичко, от което нуждая се. Не е женен продуцент, не е паралия, нямам и " загадъчен покровител ". Съжалявам, в случай че съм ви разочаровала, само че аз съм доста надалеч от този облик. Знам, че доста от вас са повярвали в него, само че почтено да ви кажа - не ми пука! ”, написа преди време Ева в обществената мрежа.

Че Веселинова има връзка с женен продуцент, се заприказва поради много скоростния й пробив в малкия екран и поради еротичните й фотоси от предишното. С предизвикателните снимки за „ Плейбой ” тя съумя да насочи вниманието към себе си, но с днешна дата се разкайва, че е взела това решение. „ Няма по какъв начин да върна времето обратно, само че в случай че можех – нямаше да го направя. Отчитам го като неточност! ”, споделяла е русокоската, която се опитваше да се наложи като сериозна журналистка, а фотосите за мъжко списание много се противопоставяха на този имидж.

Преди да стане известна като кореспондентка в „ Господари на ефира ” и панелистка при Гала, Ева беше асистентка в предаването „ Сделка или не ”, където отваряше кутии с Румен Луканов. След това последваха звездни мигове за нея, само че бременността я смъкна от ефир и към този момент има други цели в живота си.

Преди да изгрее на дребния екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със фамилията й отишли там на отмора, само че толкоз им харесало, че решили да останат. За да се устоя, Ева работела като сервитьорка и продавачка, само че след това задачите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, с цел да опитва шанса си в родината.

„ Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не желаех да се захвана с каквото и да е, а желаех да  работя по специалността, която съм приключила -  Журналистика. Беше мъчно, никой не искаше да ме одобри, споделяха си „ руса, млада, несъмнено няма грам мозък ”. Първите две години беше пъкъл, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках! ”, разказала е Веселинова.

Тя обича да се хвали, че хубостта й е изцяло естествена и няма никакви корекции. Филърите и ботоксът не я блазнят, въпреки че е трансферирала 30-те.Няма и силикон в бюста, а разчита единствено на това, с което я е надарила природата. Като по-млада Ева страдала от хранително разстройство, само че за благополучие, това мъчително положение е останало в предишното. Сега тя не се лимитира и яде всичко. Блондинката никак не се впечатлява, че още не е свалила всички насъбрани през бременността килограми. Тя е загърбила суетата и се радва на спокоен и благополучен фамилен живот.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР