Снимка Канал 3Политиката се е променила, не е така зелена

...
Снимка Канал 3Политиката се е променила, не е така зелена
Коментари Харесай

Иванчева: Хора, които са открили доста измами и са направили много за обществото, в момента са уволнени

Снимка Канал 3

Политиката се е трансформирала, не е по този начин зелена както искахме. Доста от нещата, които бяхме договорили в интерес на жителите, не са направени.

Това разгласи на влизане в съда през днешния ден отстраненият кмет на „ Младост “ Десислава Иванчева. Този път тя бе в положително въодушевление и даже театралничи с другата обвинена Биляна Петрова. „ Хора, които са разкрили много измами, които са актували много общинска благосъстоятелност, хора, които са били в интерес на обществото, сега са уволнени. За мен това е погрешно и жестоко казано подозрително “, сподели пред камерата на Канал 3 Иванчева.

На днешното съвещание съдът продължава да слуша СРС-та. „ Няма да слушаме всички СРС-та, а единствено тези, където сме чули, че неопределено е предаден звуковият файл ", добави Петрова.  

Адвокатите на упрекнатите във взимане на рушвет в огромни размери  Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров обявиха, че ще изискат от съда да допусне нови доказателства, както и да бъдат разпитани очевидци на ареста пред Спортното министерство, на чиновници от пицарията в съседство, както и ще изискат видеозаписи от камерите на пътна полиция в региона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР