Снимка: Канал 3Ще предложа да поемем курс към консервативно патриотична

...
Снимка: Канал 3Ще предложа да поемем курс към консервативно патриотична
Коментари Харесай

Лукарски: СДС има сходни позиции с патриотите, опозиция сме на ГЕРБ

Снимка: " Канал 3 "

Ще предложа да поемем курс към консервативно патриотична линия. Това беше и мотивът за настояването на оставката ни. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски в утринния блок на Българска национална телевизия. 

" Не за пръв път желаят моята оставка. Ние постоянно сме изповядвали консервативни хрумвания, позициите ни съответстват с сътрудниците ни от Патриотичния фронт, само че не приказваме за коалиция с патриотите ", разясни Лукарски, чиято оставка бе поискана от структури на Съюз на демократичните сили тези дни.

" Отношенията с ГЕРБ са ясни - тяхна съпротива сме. Нещата, които се случват в страната, не са както би трябвало. Правителството се е съсредоточила върху сполучливото осъществяване на председателството. Макроикономическият растеж е налице и е реалност, само че това не се отразява върху живота на хората ", разяснява Лукарски.

Според него Българска социалистическа партия не може да е сполучлива опция на ГЕРБ в ръководството. " ГЕРБ не би трябвало да се отдръпват тъкмо в този миг, не считам, че Българска социалистическа партия биха били сполучливата опция за ръководство. Не са потребни. Обединени патриоти стоят по-силно от ГЕРБ в ръководството ", приключи Божидар Лукарски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР