Снимка: ИнстаграмАлла Вербер, директор на Централния универсален магазин и вицепрезидент

...
Снимка: ИнстаграмАлла Вербер, директор на Централния универсален магазин и вицепрезидент
Коментари Харесай

Русия потъна в скръб! Почина известната и обичана...

Снимка: Инстаграм

Алла Вербер, шеф на Централния повсеместен магазин и вицепрезидент на компанията за бижута „ Меркурий ”, умря в Италия на 62 години, оповестява Super.ru.

На 5 август Вербер е призната в една от лечебните заведения на италианската Forte dei Marmi, само че лекарите не могли да я спасят. Причината за гибелта е дълготрайно заболяване, в резултат на което всички органи са спрели да действат в един миг.

Алла Вербер беше една от най-влиятелните и сполучливи бизнес дами в Русия. От ранна възраст тя се отличаваше с извънреден инстинкт за всичко, обвързвано със стила и трендовете. 



Родителите й желаеха щерка им да следва  техните стъпки и да стане доктор, обаче, в името на стилния свят, тя емигрира в Канада в средата на 70-те години на предишния век и се връща в Съюз на съветските социалистически републики 20 години по-късно, заемайки висока позиция в московската комерсиална къща. 

Вербер е с голяма заслуга в Русия да стартират да отварят свои бутици международно известни марки като Dolce & Gabbana, Gucci, Prada, Brioni и други. През 2003 година тя става фешън шеф на TSUM, осигурявайки извършване на покупки от международна класа за съветски клиенти, написа Life.ru.

Превод: „ Петел ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР