Снимка Инстаграм/Кристиан ЕриксенКристиан Ериксен направи нещо, което всеки очакваше. Ериксен

...
Снимка Инстаграм/Кристиан ЕриксенКристиан Ериксен направи нещо, което всеки очакваше. Ериксен
Коментари Харесай

Ериксен отново е при своите съотборници

Снимка Инстаграм/Кристиан Ериксен

Кристиан Ериксен направи нещо, което всеки очакваше. Ериксен посети съ тим ниците си от датския национален  тим  веднага след изписването си от  болничното заведение , предаде  Той бе освободен от лечебното заведение след сполучлива интервенция за слагане на устройство, което да контролира сърдечния му темп.

Играчите на " аления динамит " споделиха, че са останали прелестно сюрпризирани от визитата на 29-годишния  полузащитник  и са получили нужната мотивация.

" Не чакахме това посещаване и спряхме тренировката, когато дойде. Тази среща ни даде позитивна сила, имахме потребност тъкмо от това ", показа Кристиан Ньоргор.

Той добави, че Ериксен е бил съпроводен от приятелката си и техните деца.

" Беше фантастично да го забележим - със личните си очи, а не на екрана. Поговорихме, прегърнахме се, радваме се, че той се оправя добре предвид на събитията ", добави играчът на " Болоня " и датския национален  тим  Андреас Сков Олсен.

След среща Ериксен се е прибрал вкъщи, където ще продължи да се възвръща след сърдечния арест, който получи по време на първия мач на Дания на Евро 2020. Наложи се медиците да го връщат в схващане с помощта на  дефибрилатор  на терена, написа dunavmost.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР