Снимка: Христо Стоичков, ИнстаграмХристо Стоичков е неутешим след смъртта на

...
Снимка: Христо Стоичков, ИнстаграмХристо Стоичков е неутешим след смъртта на
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Господ направи най-хубавото за Марадона. Прибра го при себе си, за да не се мъчи

Снимка: Христо Стоичков, Инстаграм

Христо Стоичков е безутешен след гибелта на Диего Марадона, който бе погребан днес в частно гробище до родителите си. Както е известно, Стоичков и Марадона бяха положителни другари.

Ще помня Диего с това, което беше на терена. Това, което беше отвън него, е доста персонално, няма по какъв начин да го обясня на хората и да го схванат. Радваше доста хора, аз съм от тези, които се радваха да гледат неговите мачове. Това показа в изявление за „ Здравей, България “ по Нова телевизия Христо Стоичков. 

Стоичков си спомни и за първата си среща с Марадона. Тя се е състояла в „ Барселона ”. Двамата футболисти са били с еднакъв управител.

„ Нашето другарство не се купува, то се потвърди във времето. Сигурно аз по пътя някъде съм бъркал, той е бъркал, само че постоянно сме намирали общ език. Имало е моменти, в които съм бил обиден от някои неща, само че съм ги преодолявал ”,  каза Стоичков, имайки поради отсъствието на аржентинеца от бенефиса му. Впоследствие Камата е схванал повода и е дал прошка на своя другар, макар болката, написа " Флагман ".бг.

„ Той знае, че нашето почитание и любов няма да пресечен. Той знае, че постоянно ще остане в моето сърце. Простих му, тъй като усетих болката в него. Никога няма да не помни огромният жест, който направи към мен и моето семейство, когато ни предложения в тях. За мен Диего ще остане човек с доста огромно сърце ”, съобщи Стоичков.

Според родния футболист в последните години Марадона се е трансформирал, затворил се е в себе си.

„ От фрагментите или репортажите, които дават за него, се вижда в какво положение е. Един човек на 60 години да бъде подобен. Аз мисля, че Господ направи най-хубавото, като си го прибра горе. Защото и Господ видя, че няма смисъл повече да се мъчи. Прибра го при себе си на мира ”, сподели още Стоичков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР