Снимка: Getty Images/GuliveНяколкостотин души излязоха на демонстрации пред Белия дом

...
Снимка: Getty Images/GuliveНяколкостотин души излязоха на демонстрации пред Белия дом
Коментари Харесай

Стотици души излязоха на демонстрации във Вашингтон и Ню Йорк заради доклада на Мълър

Снимка: Getty Images/Gulive

Няколкостотин души излязоха на демонстрации пред Белия дом и на " Таймс скуеър " в Ню Йорк с искане докладът на специфичния прокурор Робърт Мълър да бъде оповестен в неговата целокупност, съобщи Ройтерс, представена от novini.bg.

Главният прокурор на Съединените щати Уилям Бар съобщи, че има желание да показа редактирана версия на отчета на Конгреса и обществеността доникъде на април.

Бар обаче не извърши настояването на демократите в Камарата на представителите да показа нередактираната версия на отчета до 2 април, което предизвика организацията MoveOn да инициира демонстрациите.

На протестните прояви участваха към 250 души пред Белия дом в столицата Вашингтон и към 300 души на " Таймс скуеър " в Ню Йорк. Демонстрантите показаха настояванията си, скандирайки лозунги с апел за оповестението на отчета.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР