Снимка Флагман.бгКметът на Бургас Димитър Николов ще бракосъчетае влюбени двойки

...
Снимка Флагман.бгКметът на Бургас Димитър Николов ще бракосъчетае влюбени двойки
Коментари Харесай

Издигат уникално съоръжение в центъра на Бургас, кметът Димитър Николов ще венчава влюбени двойки на 14-ти

Снимка Флагман.бг

Кметът на Бургас Димитър Николов ще бракосъчетае влюбени двойки на 14 февруари пред постройката на Общината.  До момента три бъдещи фамилии са изявили желанието си да се врекат във безконечна честност пред своите близки, семейство и пред жителите на града, написа Флагман.бг.

Церемониите ще започват малко след 12.15 часа на пл. „ Атанас Сиреков “, пред постройката на Общината.  Там уникалната алуминиева пергола на ВИП Пласт, която устоя на всички атмосферни въздействия ще се трансформира в най-романтичната сватбена зала от стъкло.

Инициативата  „ Осмели се да кажеш Да! “ е на Дарик радио и ВИП Пласт със съдействието на Община Бургас. Тя е във връзка Международната седмица на брака, която се организира годишно от 7 до 14 февруари, в над 23 страни по света, а от 2012 година и в България.

През последните 20 години се следи повишаване на броя на разводите за сметка на браковете. Ето за какво самото встъпване в брак на младите фамилии ще се състои в перголата на ВИП Пласт, която е на процедура безконечна структура, като знак на стабилността и трайността на връзките.

Малко преди бъдещите фамилии и техните близки да се съберат на площада, перголата ще бъде изнесената редакция за ефира на Дарик радио Бургас.  Репортери и водещи сортират забавни събеседници и отварят тематиката за трайността на връзките, цялостта на фамилията през погледа на екстперти, деца и жители.

Студиото, от което екипът на Дарик радио ще предава онлайн и непосредствено ще припомня изтънчен дом и офис специално обзаведен от Каза Декор формален представител на дизайнерските мебели KARE в Бургас.
 
Декорацията на сватбената зала пък е поверена на Сватбен център Брилянтин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР