Снимка Флагман.бгБуквално преди минути разбрахме от интернет сайтове, че, както

...
Снимка Флагман.бгБуквално преди минути разбрахме от интернет сайтове, че, както
Коментари Харесай

Депутат: Избяга още един затворник! Дано го заловят, преди да си е пуснал брада

Снимка Флагман.бг

„ Буквално преди минути разбрахме от интернет уеб сайтове, че, както споделя основният секретар, имаме нов случай на отклонило се лице от български затвор, а в действителност е избягал ”, разгласи депутатът Иван Ченчев, представен от Флагман.бг.

Той изиска от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева: „ Чуйте се може би с професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, с Министерството на правораздаването, преценете на следващия ден тук да се явят пред националното посланичество министър Радев, министър Цачева и да чуем от тях какви ограничения са подхванати, каква е предварителната защита на това нещо да не се случва. За нас какво остава като народни представители? Може би да се надяваме, че ще бъде хванат по-бързо, до момента в който не си е пуснал брада отклонилият се? ”

Смутената Караянчева сподели единствено: „ Добре, ще беседвам с министър Радев и министър Цачева ”.

Иначе мъжът, който е бил настанен в затворническо общежитие, избягал от работен обект към 10:30 часа. Издирва го ловешката полиция, съобщи bTV, базирайки се на БНР.

Иван Ченчев се пошегува с ръководещите, защото от Министерство на вътрешните работи се оправдаха, че не са заловили убития неотдавна избягал пандизчия Владимир Пелов, тъй като той се дегизирал, като пуснал брада и носел шапка. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР