Снимка Фейслбук Христо ИвановСъпредседателят на Демократична България - Христо Иванов,

...
Снимка Фейслбук Христо ИвановСъпредседателят на Демократична България - Христо Иванов,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Защо Борисов се срамува да открие Руски поток, който глътна 3 милиарда?

Снимка Фейслбук Христо Иванов

Съпредседателят на Демократична България - Христо Иванов, задеде неуместен, само че доста логически въпрос към премиера Бойко Борисов. Ето какво написаха от Да България: 
 
Защо Борисов се срами да открие " Руски поток "?
Каня Борисов да пристигна тук и да изясни тази цифра - 3 000 000 000.
С Турски поток ние сме се задължили с 3 милиарда лева, а Борисов не може да застане пред Вас и да изясни каква е икономическата полза на България.
Борисов, който от всеки джоб ръси лентички и открива всеки километър построен път, не пристигна да открие тази апаратура и по тази причина си има аргументи.
Борисов го е позор!
Тук може да видите едно изменничество към българския народен интерес.
Тук може да видите по какъв начин тежките корупционни зависимости на Борисов се трансформират в пробойни в българската енергийна сигурност, в българската политическа самостоятелност, в българския суверенитет.
Това място изобличава Борисов като измамник. Той разгласи, че България е достигнала 100% диверсификация. Това е неистина.
Борисов даде обещание, че ще с построяването на тази апаратура ще се обезпечи газификация на този район - един от най-бедните и в България, и вв Европейски Съюз. Това е още една неистина.
Борисов изложи България на риск от наказания от страна, както от Съединени американски щати, по този начин и от Европейски Съюз, с цел да построи този руско-турски поток.
Той няма нито един стопански мотив и не може да изясни за какво това оборудване трябваше да бъде издигнато.
Тези пари ще излязат от нашия джоб, с цел да може Борисов да извърши своите персонални задължения към Сърбия и Русия, само че не и към българските жители.
Демократична България
не може да ръководи нито с Борисов, нито с някой различен сламен човек, който бъде изтикан напред, нито с ГЕРБ
Защото логичност на техния модел на ръководство е превръщането на дълбоката корупция в изменничество на българските национални ползи.
Демократична България съществува, с цел да може да възвърне суверенитета на България, действителната народна власт, в която българският народен интерес дефинира решенията в ръководството.
Ние сме единствената групировка, която е поела явен и категоричен ангажимент да освободи българската прокуратура от Гешев и от въздействието на Сараите. Защото единствено с реформирана прокуратура за всичко това може да се носи действителна отговорност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР