Снимка ФейсбукВодещата от bTV Десислава Стоянова избухна с гневни думи

...
Снимка ФейсбукВодещата от bTV Десислава Стоянова избухна с гневни думи
Коментари Харесай

Водеща от bTV избухна: Има нещо сбъркано в система, която прави възможни истории като тази във Варна

Снимка Facebook

Водещата от bTV Десислава Стоянова избухна с гневни думи във Facebook поради случая с пребитото от татко си момиче във Варна, написа Благоевград 24. Ето какво написа тя:

Има нещо надълбоко сбъркано и порочно в система, която прави вероятни истории като тази във Варна.

1. Съдът в началото присъжда родителските права на насилника. Представете си каква обществена оценка би трябвало да е имало, с цел да стане допустимо това.

2. Социалните, а и полицията, на процедура не вършат нищо (поне досега няма информация дейно да са създали нещо) - макар официално издадените ограничаващи заповеди поради домашно принуждение. И макар правосъдно решение от декември за прекачване на родителските права на майката. То не било влезнало в действие?!?!

1+2 разумно дават бруталния резултат - 14-годишно дете е в болница пребито и провесено от балкона от личния си татко.

П.С. А така наречен СПЕШЕН координационен механизъм - полиция, прокуратура и Закрила на детето, не действа в почивни дни. И СПЕШНО ще се занимае със случая чак във вторник.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 kaka (преди 7 секунди) Рейтинг: 243 | Одобрение: 108 Това не е експлоадиране! а естествена реакция и такива би трябвало да бъдат на всички публицисти,а не да ги е боязън от цензурата и какво ще кажат шефовете им. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР