снимка: Фейсбук, Виждам те КАТ-ВарнаПовечето шофьори са свикнали да нямат

...
снимка: Фейсбук, Виждам те КАТ-ВарнаПовечето шофьори са свикнали да нямат
Коментари Харесай

Ситуация във Варна: Шофьор благодари на човек, който бръкна за чантата му през сваленото стъкло на колата

снимка: Facebook, " Виждам те КАТ-Варна "

Повечето водачи са привикнали да нямат доверие никому. Затова колата постоянно се заключва, чантите се реалокират по този начин, че да не вижда, че са оставени вътре... Изобщо, вземат се всевъзможни ограничения против крадците, още повече, че те постоянно нанасят на колата повече вреди, в сравнение с коства откраднатото.

Понякога обаче се случват и обстановки, в които се връща вярата, че хората не са цялостни егоисти, а в противен случай, доста от тях са услужливи и прозорливи и оказват помощ изцяло безкористно.

Пример за такова държание показа във „ Facebook “ Александър Чакъров. Във групата „ Виждам те КАТ – Варна “ той разгласява записка, която е намерил в автомобила си, който очевидно е оставил със свален прозорец.

„ Чантата ви е трансферирана на задната седалка, тъй като сте не запомнили стъклата отворени!!!! “, е написал някой добър човек, който освен не се е възползвал от отсъствието на разсеяния водач, а и му е оказал помощ доколкото е съумял.

„ Благодаря:) Преди всичко би трябвало да сме хора! “, написа признателният варненец в отговор на постъпката на непознатия си покровител.



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР