Снимка Фейсбук/Веселин МарешкиЛидерът на Воля очаквано засипа президента с критики

...
Снимка Фейсбук/Веселин МарешкиЛидерът на Воля очаквано засипа президента с критики
Коментари Харесай

Марешки за Румен Радев: Жал ми е за него, че не може да отчете нищо. Един празен, пропилян мандат

Снимка Фейсбук/Веселин Марешки

Лидерът на " Воля " предстоящо засипа президента с рецензии след речта му по-рано през днешния ден. Известно е, че Марешки е един от тези, които недолюбват Радев, и употребяват всяка опция да го унижат.

НЕ ЧУХМЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ РАДЕВ, А САМО НОВИ ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ!

Отчетът на президента Радев не промени нашата позиция, изразена още при 100-те му дни. Един празен, прахосан мандат. В доклада не чухме никакви реализирани резултати, а единствено серия от нови празни обещания, общи приказки. Жал ми е за него, че не може да регистрира нищо. Внушението, което излъчва, е изтощение. Не е добре един държавен глава да е безпомощен. И тук нямат общо пълномощията му. Казвал съм и преди- индивидът прави поста, не противоположното. Това беше доклад за нищоправене четири години. Откога срещите и телефонните диалози са доклад за един мандат?! Но не съм очаквал друго от президента на Българска социалистическа партия. Всъщност днешната изява по-скоро беше подгряваща за акцията на социалистите за парламентарните избори. Отново ще го употребят като подгряващ реализатор, което е тъпо, несъмнено, тъй като принизява институцията.

След този доклад на Радев, ние от ВОЛЯ сме още по-спокойни и уверени, че постъпихме вярно през 2020г. като не позволихме да има негов длъжностен кабинет. Щеше да е цялостен неуспех.

Чух, че предложи видеонаблюдение в изборните секции. Четири години мълча по тематиката, а ние от ВОЛЯ четири пъти внасяхме подобен законопроект. Тогава, когато беше времето да се одобри, той не ни поддържа. Това е политическо двуличие.

Ясно е, че стартира и президентската акция с тази поръчка за втори мандат.

Но къде е президентската акция на свършеното, с цел да имаш очи да искаш още веднъж доверие?!, написа Веселин Марешки в персоналния си профил във фейсбук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР