снимка: Фейсбук/От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА, “Изправи се,

...
снимка: Фейсбук/От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА, “Изправи се,
Коментари Харесай

Протестиращи барикадирани вътре в Парламента: Подготвя се изхвърлянето ни. Призоваваме ви за подкрепа

снимка: Фейсбук/

От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА ”, “Изправи се ”, Орлов град и палатков лагер “Ректората ” са в деловодството на Народно събрание и отхвърлят да изоставен постройката, до момента в който Бойко Борисов не подпише декларация, че си подава оставката и е склонен и поддържа настояванията на митинга, или всички депутати не подпишат сходна декларация. Това оповестиха те на страницата във Facebook на  “Системата ни УБИВА ”.

Те желаят поддръжка на останалите протестиращи, с цел да не бъдат изхвърлени от постройката. Ето какво написа още на страницатна на " Системата ни убива ":

" С тях има и човек с тежки увреждания. Отказан им е достъп даже до тоалетната... А сега се приготвя тяхното изхвърляне от социална постройка до която всеки един жител на тази територия би трябвало да има право на свободен достъп!
Те са решени да останат до приемане на оставката на кабинета Борисов 3! НО съдебна експертиза НУЖДАЯТ И ОТ ПОДКРЕПА ОТВЪН!

Моля идвайте пред страничния вход на Народно събрание от към Дондуков (входа на деловодството) с цел да ги подкрепим!

ОСТАВКА СЕГА! "

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР