Снимка Фейсбук/Младен ШишковНапрежението по оста ГЕРБ - Румен Радев продължава.Депутатът

...
Снимка Фейсбук/Младен ШишковНапрежението по оста ГЕРБ - Румен Радев продължава.Депутатът
Коментари Харесай

Младен Шишков от ГЕРБ заплаши Румен Радев с Иван Гешев

Снимка Фейсбук/Младен Шишков

Напрежението по оста ГЕРБ - Румен Радев продължава.

Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков продължава почналата от сутринта словесна престрелка сред някогашния министър председател Бойко Борисов и президента Румен Радев.

Припомняме, водачът на ГЕРБ написа в собствен пост в обществената мрежа, че " през днешния ден страната ни е разграничена от този, който е предназначен да пази нейното единение. Обединителят на нацията я потопи в ненавист, неустановеност и безпорядък. Затова в този момент се нуждаем от обединяване ".

Малко по-късно президентът, който бе на посещаване в град Раковски, отговори, че " единствените думи на Бойко Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор ", написа eurocom.bg. 

Ето какво написа Младен Шишков:

" Висша форма на двуличие. Да посетиш града, чийто най-светъл празник подцени насрочвайки избори тъкмо тогава!

Да посетиш черква, пред която твоите прародители спираха хората да влизат, а по-късно пребиваха в районното свещениците!

Да посетиш селото, чийто занаят затри от некадърност да управляваш страната, с цел да дадеш празни обещания за следващ път!

Да си правиш предизборна акция на гърба на хората, които 65 години бяха забравени от страната, посрещнат от партийните деятели на най-мракобесната партия в историята на България!

И в случай че нечии думи ще бъдат значими пред идващия основен прокурор, то и актуалният има доста да пита. Само след няколко месеца!

НАЙ-НОВИ "



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР