Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаЙоан Маринов вкара двата гола за Спартак

...
Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаЙоан Маринов вкара двата гола за Спартак
Коментари Харесай

Йоан Маринов: Важно е Спартак да побеждава и да върви нагоре

Снимка Фейсбук/ФК Спартак Варна

Йоан Маринов вкара двата гола за Спартак при успеха с 2:0 над Светкавица и разумно бе определен за Играч на мачо в анкетата на последователите.

Предлагаме ви изявлението, което централният нападател даде за страницата на клуба във фейсбук, без редакторска интервенция.

- Поздравяваме те за успеха против един от директните ви съперници за първото място! Важна крачка към поставената цел - Втора лига!

- Така е, благодаря!

- След прелестната игра и двата гола в дуела, беше определен от последователите за състезател на мача. Как усети своето показване на терена и очакваше ли по този начин високо да бъдеш оценен?

- Представянето бе високо от страна на целия тим. Всеки един искаше успеха и се раздаде оптимално, с цел да я реализираме. От персонална позиция, постоянно се старая да давам максимума от себе си във всеки един мач. Това дали аз, или някой различен ще вкара головете няма никакво значение. Важно е тима да побеждава и да върви нагоре.

- Как видя мача от терена? ФК " Светкавица " (Търговище) съумя ли оптимално да ви затрудни?

- Смея да настоявам, че ФК " Светкавица " е един от стойностните тимове в групата, само че в случай че ние играем съсредоточено и вършим това, което упражняваме и което изисква старши треньорът от нас, няма да имаме проблем с нито един тим.

- Равенството против ФК " Септември " Тервел по какъв начин повлия на всички вас? Имаше ли напрежение преди мача, като се има поради, че авансът ви беше към този момент единствено три точки?

- Мисля, че равенството с тима на ФК " Септември " пристигна тъкмо в точния момент. Първите няколко мача бяха прекомерно леки и може би това ни изигра неприятна смешка. През седмицата, преди мача със " Светкавица ", разликата в държанието на всеки един футболист от тима беше голяма - всеки тренираше на 100%. Това ни донесе 3-те точки в последния мач.

-. Направи усещане на всички, че имаше голямо преимущество във владеенето на топката. Такива ли бяха наставленията на старши треньора Васил Петров?

- Старши треньорът си свърши по съвършен метод работата, тъй като анализирахме мача с Тервел, изясни кой къде бърка и по какъв начин тъкмо желае да играем в идващия мач. Мисля, че сами видяхте разликата в стила на игра и държанието на играчите.

- След 75 минута имаше разпределяне в тима и последваха няколко рискове пред вратата на Христиан Славов. Какво се случи?

- Както споделих, отборът на " Светкавица " е един от стойностните тимове в групата, а и футболът се играе на две порти. Нормално е да има положения и против нас. Тук към този момент мога да похваля, както Христиан за неговите положителни спасявания, по този начин и цялата защитна линия за добре свършената работа. Все отново не допуснахме гол.

- Какво беше настроението в съблекалнята след мача?

- Настроението беше обикновено. Всеки беше щастлив от извоювания мач.

- Предстои ви отмора, а по-късно следващото тежко посещение в Попово. Вече вършиме ли сметки в съблекалнята какви сложни мачове ви предстоят на вас, къде може да загубите точки и какви предстоят на съперниците ви за първото място?

- Да, следва ни тежък мач с тима на Попово. Имаме 10-12 дни, с цел да проучваме съперника и да се подготвим оптимално за този мач. Очакват ни още няколко тежки мача, в които имам вяра, че ще си тръгнем с оптималния брой точки. Но въпреки всичко, това е футбол - не постоянно най-хубавият побеждава.

- В идните срещи, съгласно теб, какво е най-важно да се реализира в игрови проект, с цел да се резервира преднината от шест точки?

- Най-важното нещо е да останем съсредоточени и крепко стъпили на земята. Имаме още доста работа. В игрови проект мисля, че всичко е на равнище. В тима има много качествени футболисти, които са жадни за развиване.

- Пожелаваме ви доста триумфи и здраве!

- Благодаря, бъдете здрави!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР