Снимка: Фейсбук, Bulgarian Air ForceТри сръбски самолета пристигнаха в България,

...
Снимка: Фейсбук, Bulgarian Air ForceТри сръбски самолета пристигнаха в България,
Коментари Харесай

Три сръбски самолета пристигнаха в България. Включват се във военното учение край Шабла

Снимка: Facebook, Bulgarian Air Force

Три сръбски самолета дойдоха в България, и ще се включат във военното обучение край Шабла. Това излиза наяве от обява във фейсбук профила на Военно-въздушните ни сили.

" СРЪБСКИТЕ ЕКИПАЖИ НА МИГ-29 съдебна експертиза ПРЕБАЗИРАХА В АВИОБАЗА ГРАФ ИГНАТИЕВО ЗА УЧАСТИЕ В СТРЕЛБИ НА ПОЛИГОН „ ШАБЛА ”
Три самолета МиГ-29 от 204-та авиобаза „ Полковник-летец Миленко Павлович “ на Военновъздушни сили на Република Сърбия кацнаха в авиобаза Граф Игнатиево през днешния ден, 05 септември 2021 година, за присъединяване в взаимни българо-сръбски полети над море. 
По-рано денем с два вертолета Ми-17 дойде част от летателния, инженерно-технически и осигуряващ състав на западната ни съседка, включени в подготовката и присъединяване на сръбските изтребители за осъществяване на отстрели и бойни стрелби по въздушни цели на зенитен полигон „ Шабла ”.
Тактическото обучение с бойни стрелби „ Шабла 2021 ” ще се организира в интервала от 08 до 11 септември 2021 година (резервен ден 12 септември 20201 г.). 
В него ще вземат присъединяване зенитно-ракетни формирования и авиация от състава на българските и сръбските Военновъздушни сили, като и формирования от Сухопътни войски и Военноморски сили от състава на Българската войска. "



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР