Снимка Фейсбук/Бойко БорисовПреподавател в СУ написа коментира по ироничен начин

...
Снимка Фейсбук/Бойко БорисовПреподавател в СУ написа коментира по ироничен начин
Коментари Харесай

Преподавател в СУ: Чух за половин милиард километра, изпаднах в математическа криза, но задачата е решена

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Преподавател в СУ написа разяснява по подигравателен метод гръмка вест, афиширана от ГЕРБ.  " Каквото и да кажат, че " били създали ", делиш на 1000, след това - на 100, и след това - на още 100 и се доближаваш до фактическата истина. " Следвайки тази логичност, преподавателят в катедра " Финанси и счетоводство " към Стопанския факултет на Софийския университет гл. ас. Георги Ганев съумя да разгадае по какъв начин министър председателят с три мандата и тапия от Висша специална школа („Георги Димитров"1969-1987 „ Георги Димитров “ генерал-лейтенант Бойко Борисов е съумял да стигне до заключението, че по времето на ГЕРБ са издигнати " над половин милиард километра автомагистрала ".

Първоначално гл. ас. Ганев изпаднал в " екзистенциално-математическа рецесия ". Все пак обиколката по екватора на земното кълбо е около 40 075 километра, по какъв начин по този начин половин милиард км, че и в дребна България? После приключилият с отличие СУ размислил и благодарение на брачната половинка му - приключила Националната природо-математическа гимназия и след това - " Математика " - разкрили по какъв начин, написа

" Решението не е просто, би трябвало ред по ред - предизвестява гл. ас. Ганев в персоналния си профил във фейсбук. - През 2009 километрите автомагистрали в БГ са малко над 400. Към края на 2020 са малко над 800. Да приемем, че Баце си прибавя едни 100 от себе си - примерно щото са стартирани, стават 500 през ерата на ГЕРБ.

???? 500 километра са 500 000 метра...

???? 500 000 метра са 50 000 000 сантиметра...

???? 50 000 000 сантиметра са - ‼️ - 500 000 000 милиметра????????

Това е единственият метод да имаме половин милиард от нещо!

Това е скъпо, тъй като дава ключ към схващане на хвалбите на ГЕРБ.

Каквото и да кажат, че " били създали ", делиш на 1000, след това на 100 и след това на още 10 и се доближаваш до фактическата истина???? ".

 





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР