Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБившият здравен министър определи своя наследник д-р Стойчо

...
Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБившият здравен министър определи своя наследник д-р Стойчо
Коментари Харесай

Проф. Ангелов към министър Кацаров: Вие излъгахте всички българи, провалихте се

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Бившият здравен министър дефинира своя правоприемник доктор Стойчо Кацаров за измамник и счита, че изцяло се е провалил като министър. Проф. Костадин Ангелов определи интервала на ръководство на служебно назначения на същата длъжност Стойчо Кацаров като неуспех, поради новите назначения в няколко лечебни заведения в страната и забавения ритъм на имунизация у нас.

" Интересно развиване на обстановката с министър Кацаров - в границите на три дни си трансформира мнението няколко пъти. Веднъж върви на ски, различен път – на обзор, а трети – не е лежал в болничното заведение. Той лъже, излъга всички български жители, като аз не преставам да запитвам подписвал ли е документи за непринудено постъпване в лечебното заведение, където да бъде лекуван. И на децата стана ясно, че той не е имал право на надзорен обзор след 12 януари ", съобщи той, написа Novini.bg.

Ангелов зададе няколко директни въпроса към Кацаров, свързани с новоназначения в лечебни заведения в страната.

" Назначен ли е за шеф на ямболската болница пенсионер, упражнил правото си на пенсия, който банкрутира болничното заведение в Раднево, за която имаше митинги? Назначен е шеф на " Александровска болница " – какво реализира този шеф в лечебните заведения в Шумен и Ловеч, която се дотира всеки месец от Министерството на здравеопазването, с цел да не банкрутира по време на неговото ръководство? Назначен ли е за член на Съвета на шефовете на болница " Св. Анна " във Варна представител на " Демократична България "? Това ли е транспарантното и кардинално ръководство? ", попита той.

Бившият здравен министър поиска да разбере и дали новоназначеният шеф на " Пирогов " си е раздал близо четвърт милион лв. бонуси, разпределени персонално от него, както и къде новоназначеният Съвет на шефовете на болничното заведение е провел първото си съвещание - в Министерство на здравеопазването или в частна адвокатска адвокатска фирма.

Според Ангелов сега България разполага с задоволително ваксини, само че в края на месеца част от тях ще бъдат бракувани и изхвърлени поради спрения имунизационен развой от Кацаров, което ще изложи българите на риск през есента.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР