Снимка Фейсбук/Алексей НавалниНавални беше арестуван на 17 януари, при завръщането

...
Снимка Фейсбук/Алексей НавалниНавални беше арестуван на 17 януари, при завръщането
Коментари Харесай

Полиция претърсва централата на организацията на руския опозиционер Алексей Навални

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

Навални беше задържан на 17 януари, при завръщането си в Русия от Германия.

Той беше наказан на 2,5 години затвор.

Сътрудници на намиращия се в пандиза съветски опозиционер Алексей Навални оповестиха, че късно довечера полицията прави обиск в централата на неговата организация , съобщи Асошейтед прес.

Съобщения за претърсването се появиха в обществените мрежи към 22:30 часа локално време. Информационният уебсайт Медиазона, к ойто написа за полицейските репресии и нарушавания на човешките права в Русия, цитира член от екипа на Навални.

Той съобщил по телефона, че пристигналите служители на реда споделили, че са получили сигнал, че от помещението се популяризира порнография.  Навални беше задържан на 17 януари, при завръщането си в Русия от Германия,  където прекара пет месеца, с цел да се възвърне от отравяне с нервнопаралитичен сътрудник, за което упреква Кремъл.

По-късно опозиционерът беше наказан на 2,5 години затвор по обвинявания, ч е до момента в който е бил в Германия е нарушил наредбите на предходна условна присъда, получена за пране на пари и измами.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР