снимка: Димитър Димитров, Забелязано във Варна“Десетки коментари и стотици реакции

...
снимка: Димитър Димитров, Забелязано във Варна“Десетки коментари и стотици реакции
Коментари Харесай

Голяма дискусия за пешеходците нарушители във Варна: Защо някои рискуват да бъдат блъснати на най-оживения булевард?

снимка: Димитър Димитров, „ Забелязано във Варна “

Десетки мнения и стотици реакции провокира фотография на пешеходка, пресичаща по най-опасния метод новия бул. „ Васил Левски “ във Варна. Снимката беше оповестена в групата „ Забелязано във Варна “ във Facebook.

„ ХЕИ... При направената ѝ забележка от мен, че подлезът е на безусловно 2м зад нея, преди да тръгне да пресича, отговорът ѝ беше „ Знам, но!.. “ И ѝ споделих, че поради такива дето знаят но ", след това ние водачите го отнасяме... И ми се усмихна самодоволно и отпътува! Ревахте за подлези, направиха ви ги... Осветени, изчистени... И за какво? За да пресичате от горната страна мантинели и огради? “, това написа като коментар създателят на обявата Димитър Димитров.

Повечето от мненията поддържат мнението, че сходни нарушавания са доста рискови. Доста от участниците в групата упорстват пешеходците, които постъпват по този метод да се глобяват и недоволстват, че това става извънредно рядко. Не липсват и искрено обидни квалификации за умственото положение на пешеходци, които пресичат по този метод.

Изненадващо или не, не са по никакъв начин малко обаче и тези, които пазят нарушителите на пътните правила, които постъпват по този начин. Според тях подлезите във Варна са рисково място вечер, даже и когато са осветени. Коментира се също и това, че новият бул. въобще не е съгласуван с пешеходците. Някои акцентират, че асансьорите на новете пасарелки по този начин и не са пуснати, а това прави мъчно потреблението им от доста хора. Според бранителите на нарушителката, като цяло бул. „ Левски “ е изработен по-скоро като писта, по която колите летят със скорост надалеч над позволената в града, което също доста рядко се глоби.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px`; document.getElementById( " commentBannerContainer " ).style.di
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР